ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΑΝΝΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

Η Άννα Τζανακάκη γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, κατάγεται από την Κρήτη και δεν έχει ιδέα από καλό λάδι!!!
Σπούδασε υποκριτική και έχει στο βιογραφικό της αρκετούς ρόλους κυρίως σε ξένες παραγωγές (Αμερική, Γερμανία, Ιταλία).
Τα τελευταία 18 χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά, κάνει extreme sport, χορό, βόλτες στα όρη στα άγρια βουνά….
Και ξαφνικά γνώρισε τους “ΩΚΑΙΕΙ” και τα πάντα άλλαξαν.

ΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Ο Άρης Κυπριανού γεννήθηκε το 1993 στη Λευκωσία της Κύπρου. Αν και Κύπριος, δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα talent show. Είναι ψηλός, γυμνασμένος, ξανθός και ψεύτης. Έχει σπουδάσει υποκριτική και γράφει διαλόγους για σειρές στη μητέρα πατρίδα του. Τραγουδούσε στο μπάνιο του, μέχρι που τον ανακάλυψαν οι Ωκαίει. Και από τότε, δεν τραγουδάει ούτε στο μπάνιο.

ΗΛΙΑΣ ΘΑΝΟΣ

Ο Ηλίας Θάνος γεννήθηκε το 1966 και έχει σπουδάσει πιάνο στο Ωδείο Αθηνών.
Επίσης έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα Rock, Progressive Rock και Pop, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, ασχολείται με τη μουσική σύνθεση και την μουσική τεχνολογία. Ο Ηλίας είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σήμερα είναι καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μ.Ε.

ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ

Ο ερχομός του Χάρη Στεφανάτου σε αυτόν τον πλανήτη γίνεται στη Μελβούρνη κάπου μέσα στο 1982 μέσα σε κοσμικές αρμονίες από τις οποίες παρέμεινε γοητευμένος ως και τώρα.
Από την ηλικία των 13 και αφού δεν πνίγηκε στη θάλασσα με ένα μηχανάκι, διάλεξε (ή τον διάλεξε) για χόμπι την μουσική και την ηλ. κιθάρα.
Η ενασχόλησή του με τη μουσική έχει υπάρξει σταθερή από τότε, αφενός ως κιθαρίστας ή μπασίστας σε συγκροτήματα με πρωτότυπο υλικό και αφετέρου ως συνθέτης, γράφοντας μουσική για τα συγκροτήματα στα οποία συμμετείχε.
Δηλώνει αμετανόητος ροκάς και αυτό τον καιρό ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το δίπλωμα ειδικού αρμονίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ

Ο Δημήτρης Λαλούμης είναι μουσικός, γράφει στίχους, θεατρικά κείμενα και ασχολείται με τη σύνθεση. Έχει γράψει 8 θεατρικά έργα για παιδιά και τη μουσική τους (που μπορείτε να δείτε εδώ+) και έχει καλύψει μουσικοηχητικά θεατρικά έργα άλλων συγγραφέων. Ο Δημήτρης είναι Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει συγγράψει πολλά επιστημονικά βιβλία.

ΔΑΝΑΗ ΣΑΜΑΡΑ

Η Δανάη η Σαμαρά γεννηθηκε το 1986 απο αθηναίους γονείς στην Αθήνα. Το 1994 μετά απο γονιδιακή μετάλλαξη, έλκει σαφώς την καταγωγή της απ’την υπέροχη Σκύρο! Εχει ταξιδέψει με μιά σχεδία στα πέλαγα της αρχιτεκτονικής, από όπου κατάφερε να γλυτώσει και να δέσει τελικά στα έκλυτα λιμάνια της σκηνογραφίας. Εκεί, είδε και το φως στο σπίτι των Ωκαίει, και μπήκε.